Webáruház bérlés logó
Webáruház bérlés indítása
Teszt webáruház indítása

Mikor éri meg a webáruház készítés?

Mivel, hogy webáruházat jelentősen olcsóbbért lehet bérelni, adódik a kérdés, hogy miért kell egyáltalán webáruházat készíttetni?

Webáruházat akkor kell a készíteni saját részre, ha nagyon egyedi termék eladási megoldásokat használsz. Ezek az egyedi funkciók nem biztos, hogy megtalálhatóak a bérelhető webáruházakban.
Webáruház készítésekor pedig olyan funkciókat építünk be, melyek kielégítig a nagyon egyedi megoldásokat.
A webáruház árakat tekintve; árban persze drágább ha webáruház készítéssel bízol meg egy céget, de valószínűleg ez hozná a több pénzt.


Saját célra készített webáruház kezelhetősége

bérelhető webáruházakban rengeteg funkció van, amit nem fogsz használni. Azért készítették el ezeket a funkciókat, hogy a webáruház több eladási, üzleti koncepcióra is használható legyen. Ezek ott vannak és a webáruház kezelése ettől nehezebbnek tűnhet.
Hiszen gondoljuk csak bele, ha elénk raknak egy repülőgép műszerfalat és egy autó műszer falat, akkor mennyivel bonyolultabbnak hat a repülőé.

Tehát a webáruház készítés választása esetén egy kezelhetőbb webáruházat kapunk, mely a saját céljainkra van elkészítve


Webáruház készítés extrákkal

A készítés ideje 2 munkanap.

Ajánlatunk Neked egy létfontosságú újdonsággal felszerelt webáruház. Ezen felül kártyás fizetéssel, számlázó programmal, okostelefon megjelenéssel és még sok hasznos funkcióval is rendelkezik. A funkciók és részletes leírásuk itt érhető el: Webáruház funkciók

 

Webáruház készítés keresőre optimalizálva

A webáruház egy adminisztrációs felületen kezelhető, változtatható, nem kell hozzá a későbbiekben web programozót fizetni.

A webáruház felépítése, kódja és feltöltési lehetősége már keresőre van optimalizálva a legjobb tudásunk szerint, erősen. Ezt jó esetben más webáruház készítő cégnél is megkapod. Sajnos ez nem elég a google első oldalához! Az optimalizált webáruház készítéssel önmagában nem lehet első oldalra kerülni. A keresőre optimalizált tartalom kell hozzá, hogy az első oldalra kerülj, ezt viszont Neked kell feltöltenie!

Itt az újdonság:

A keresőre optimalizált tartalom létrehozásában nyújt óriási és elengedhetetlen segítséget a webáruházba épített SYS program. SYS programról több >>

 

Hatékonyságra készítve

Úgy gondoljuk, hogy webáruházunk kezelése egyszerűbb a többi webáruház kezelésénél, mivel nincs teletömve haszontalan modulokkal, melyek csak a funkció listát növelik vevőcsalogató gyanánt.
Kipróbáltunk egy ilyen funkció gazdag webáruházat és őszintén megvallva úgy vettük észre hogy, pilóta vizsga és hosszas tanulás kell hozzá, még nekünk is, hogy el tudjuk kezdeni a feltöltést. Sokat és mélyen kellett tanulni a kezelést, még akkor is, ha nem is használtuk a felesleges funkciókat.

Sok energiát fordítottunk arra, hogy a webáruház készítés után a használat egyszerű lehessen. A webáruház több marketing megoldással is rendelkezik; kupon lehetőség, hírlevél, váltakozó reklám felület, visszahívó levél, stb. Ezek a hatékony működéshez elengedhetetlenek..

 

Webáruház készítés ára

webáruház készítés ára 250 000Ft (nem megy rá Áfa)
Egyéb költség lehet még - ha az alábbiak nincsenek - a tárhely díja: 3900Ft/egy év és a domain név díja: 2400Ft két évre. Nincs más költség. Ezek mind itt, egy helyen elintézhetőek.

 

Biztonság

A webáruházat mi készítettük a mi saját fejlesztésünk, tehát bármilyen fejlesztést be tudunk építeni a jövőben.

Természetesen garanciát, számlát adunk és a hét minden napján elérhetőek vagyunk, akár telefonon is.

A webáruház készítés elindításához, vagy érdeklődéshez kérlek, kattints ide!


Érdeklődj most, vagy akár indítsd el itt:
webáruház indítása

webaruhazextra.hu logo
A webaruhazextra.hu weboldalon lévő összes tartalom felhasználása, csak a weboldal tulajdonosának írásos hozzájárulásával engedélyezett.