" type="image/x-icon"/>

Webáruház bérlés

kiváló feltételekkel
- Nincs funkció, vagy modul korlát
- Se csomagdíjak, se rejtett költségek
- Nincs mennyiségi korlát semmiben
- Ingyenes fejlesztés folyamatosan
- Kiváló Google helyezés
- Ingyenes, akár napi konzultáció, ünnepnapokon is
- Mindez, több mással együtt, csak: 45 00Ft/hó
Pár perc múlva használhatja.
Mi pedig kellemes meglepetéssel készülünk.
Neve:

E-mail címe:

Telefonszáma:

 Irjon ide egy hetes számjegyet:


webáruház bérlés logó

Webáruház készítés

Webáruház árak   |   Referencia   |   Kapcsolat   |   Webáruház igénylése   |   Webáruház készítés
START
Az űrlap kitöltése után pár perc múlva használhatja a webáruházat.

Neve:


E-mail címe:


Telefon:


Irjon ide egy hetes számjegyet:

Mikor éri meg a webáruház készítés?

Mivel, hogy webáruházat jelentősen olcsóbbért lehet bérelni, adódik a kérdés, hogy miért kell egyáltalán webáruházat készíttetni?

Webáruházat akkor kell a készíteni saját részre, ha nagyon egyedi termék eladási megoldásokat használunk. Ezek az egyedi funkciók nem biztos, hogy megtalálhatóak a bérelhető webáruházakban.
Webáruház készítésekor pedig olyan funkciókat építtetünk be, amilyeneket, csak szeretnénk.
A webáruház árakat tekintva árban persze drágább ha webáruház készítéssel bízunk meg egy céget, de valószínűleg ez hozná a több pénzt.


Saját cálra készített webáruház kezelhetősége

A bérelhető webáruházakban rengeteg funkció van, amit nem fogunk használni. Azért készítették el ezeket a funkciókat, hogy a webáruház több eladási, üzleti koncepcióra is használható legyen. Ezek ott vannak és a webáruház kezelése ettől nehezebbnek tűnhet.
Hiszen gondoljuk csak bele, ha elénk raknak egy repülőgép műszerfalat és egy autó műszer falat, akkor mennyivel bonyolultabbnak hat a repülőé.

Tehát a webáruház készítés választása esetén egy kezelhetőbb webáruházat kapunk, mely a saját céljainkra van elkészítve


Webáruház készítés extrákkal

A készítés ideje 2 munkanap.

Ajánlatunk Önnek egy létfontosságú újdonsággal felszerelt webáruház. Ezen felül kártyás fizetéssel, számlázó programmal, okostelefon megjelenéssel és még sok hasznos funkcióval is rendelkezik. A funkciók és részletes leírásuk itt érhető el: Webáruház funkciók

 

Webáruház készítés keresőre optimalizálva

A webáruház egy adminisztrációs felületen kezelhető, változtatható, nem kell hozzá a későbbiekben web programozót fizetni.

A webáruház felépítése, kódja és feltöltési lehetősége már keresőre van optimalizálva legjobb tudásunk szerint erősen. Ezt jó esetben más webáruház készítő cégnél is megkapja. Sajnos ez nem elég a google első oldalához! Az optimalizált webáruház készítéssel önmagában nem lehet első oldalra kerülni. A keresőre optimalizált tartalom kell hozzá, hogy az első oldalra kerüljön, ezt viszont Önnek kell feltöltenie!

Itt az újdonság:

A keresőre optimalizált tartalom létrehozásában nyújt óriási és elengedhetetlen segítséget a webáruházba épített SYS program. SYS programról több >>

 

Hatékonyságra készítve

Úgy gondoljuk, hogy webáruházunk kezelése egyszerűbb a többi webáruház kezelésénél, mivel nincs teletömve haszontalan modulokkal, melyek csak a funkció listát növelik vevőcsalogató gyanánt.
Kipróbáltunk egy ilyen funkció gazdag webáruházat és őszintén megvallva úgy vettük észre hogy, pilóta vizsga és hosszas tanulás kell hozzá, még nekünk is, hogy el tudjuk kezdeni a feltöltést. Sokat és mélyen kellett tanulni a kezelést, még akkor is, ha nem is használtuk a felesleges funkciókat.

Sok energiát fordítottunk arra, hogy a webáruház készítés után a használat egyszerű lehessen. A webáruház több marketing megoldással is rendelkezik; kupon lehetőség, hírlevél, váltakozó reklám felület, visszahívó levél, stb. Ezek a hatékony működéshez elengedhetetlenek..

 

Webáruház készítés ára

A webáruház készítés ára 200 000Ft (nem megy rá Áfa)
Egyéb költség lehet még - ha az alábbiak nincsenek - a tárhely díja: 2500Ft/egy év és a domain név díja: 2500Ft két évre. Nincs más költség. Ezek mind itt, egy helyen elintézhetőek.

 

Biztonság

A webáruházat mi készítettük a mi saját fejlesztésünk, tehát bármilyen változtatást el tudunk készíteni rajt a jövőben.

Természetesen garanciát, számlát adunk és a hét minden napján elérhetőek vagyunk, akár telefonon is.

A webáruház készítés elindításához, vagy érdeklődéshez kérem, kattintson ide!

 

Ha most nincs ideje végigolvasni a
weboldalt, kérdezzen bátran:

Kapcsolat


Ön most kezdi a webáruház bérlést, és még ismeretlen a piacon?

Ezzel a webáruházzal anélkül lesz nagy látogatottságú oldala, hogy tanulási időt és pénzt kellene pumpálni Google, vagy a Facebook hirdetések bonyolításába.
Tovább >>

Ezt teszi a webáruház az új ügyfelek megszerzéséért:

Egy technikai újdonságnak köszönhetően Ön ezután, keresőoptimalizálási tudás nélkül is, a Google első oldalán lehet, sőt nagyon nagy vaslószínűséggel ott is lesz.
Tovább >>


Ezt teszi a webáruház a meglévő ügyfelek megtartásáért:

Vásárló visszahívó funkció (e-mailben):
Minden rendeléskor beállítható egy, vagy több, tetszés szerinti időben kimenő, visszahívó levél az adott vásárlónak. Ez a levél teljesen személyre szóló és figyelembe veheti az eddigi vásárlásokat is. Sőt, egyedi, névre szóló kuponkódot is küldhetünk benne.

Vásárló visszahívó funkció (SMS-ben):
Ugyan az, mint a visszahívó e-nail, csak sms-ben. Az sms előnye, hogy nem tud spamba menni, mindenképpen megnézik, elolvassák és azonnal értesülnek az ajánlatról, nem kell megvárni amíg e-mail közelbe kerülnek. Ez a névre szóló sms jelentősen hatékonyabb az e-mailnél.


Ha több ezer terméke van:

Ha a termékei egy adatbázisban vannak, akkor egy csv segítségével, egyben áthozhatja ide.

Ha a termék adatok, képek a számítógépén vannak, akkor egy táblázatkezelő programban elhelyezve, egyben feltöltheti a webáruházba.

Érdeklődjön most, vagy akár rendelje meg telefonon!

Kapcsolat
Webáruhát bérlés logó
A webaruhazextra.hu weboldalon lévő összes tartalom felhasználása, másolása, csak a weboldal tulajdonosának írásos engedélyével engedélyezett.
Elérjetőség bérlés
A webaruhazextra.hu weboldalon lévő összes tartalom felhasználása, másolása, csak a weboldal tulajdonosának írásos engedélyével engedélyezett.