Webáruház bérlés logó
Webáruház bérlés indítása
Teszt webáruház indítása

Most kezded a webáruház bérlést, és még ismeretlen vagy a piacon?


Akkor honnan lesz látogatód?

Ezzel a webáruházzal anélkül lesz nagy látogatottságú oldalad, hogy tanulási időt és pénzt kellene pumpálni Google, vagy a Facebook hirdetések bonyolításába.
Így Te költséghatékonyan a munkád mellett is bérelhetsz és nyerséggel üzemeltetheted ezt a webáruházat.

A képlet egyszerű:
Sok olyan látgató kell a webáruházába, akikk a Te kínálatodat keresik. Ezek a látogatók a Google első oldalán vannak. Tehát a Te termék kínálatodnak a Google első oldalán kell lennie!
Ezt elérheted fizetett hirdetésekkel is (Itt a pénz nem elég, meg is kell tanulni a hirdetési rendszert! ), vagy bérelhetsz itt egy webáruházat.

Mit tud ez a webáruház, amit a többi nem?

Röviden:
A webáruház kezelése során, konyhanyelven, konkrétan megmondja Neked egy program, hogy mit kell tenni. Ezen egyszerű dolgok elvégzése után Neked a Google első oldalán kell lenned egy csomó vevő szeme előtt. 
Mindez Neked ingyen van, illetve benne van a webáruház bérleti díjában.

A webáruház kezelése sem okozhat gondot!

A számlázáshoz nem kell számlázó programot vásárolni, vagy fellépni a NAV oldalára, hogy be tudd küldeni a számlát, minden vásárlás után.
A webáruházba beépített számlázó program van, mely egy kattintással elkészíti a szabályoknak megfelelő számlát. Ezt aztán kényelmesen kinyomtathatja, vagy akár e-mailben is elküldheted. A NAV-hoz is egy kattintással beküldheted a számlát.
Természetesen van okostelefon megjelenés, kártyás fizetés és még egy rakás, hasznos webáruház funkció megtalálható a webáruházban.

Nem kell regényeket olvasni a kezelés megtanulásához:

A bérlési időszak alatt folyamatosan hozzáférhetsz a videó súgóhoz. Ezek a videók megismertetnek Téged az egyes funkciók szerepeivel, kezelésével. Nem csak elmondjuk, de meg is mutatjuk.

Első webáruház készítés

Rossz ötlet.
Amennyiben ez lesz az első webáruháza nem gondolkodhatsz a webáruház készítésben!

Nem érkeztek még be azok a tapasztalatok, ami alapján meg tudná tervezni a vállalkozására szabott webáruházat. Azonban azt sem lehet megcsinálni, hogy készíttetsz egy webáruházat most, aztán az igények szerint fejleszted, mert ez sokkal drágább. Utólag változtatni a programon lényegesen nagyobb munka, mit a webáruház készítésekor lett volna megcsinálva.

 


Érdeklődj most, vagy akár indítsd el itt:
webáruház indítása

webaruhazextra.hu logo
A webaruhazextra.hu weboldalon lévő összes tartalom felhasználása, másolása, csak a weboldal tulajdonosának írásos engedélyével engedélyezett!