Webáruház bérlés logó
Webáruház bérlés indítása
Teszt webáruház indítása

Webáruház kezelése, üzemeltetése

 

A webáruház kezelését be kell gyakorolni, ez minden webáruház esetében így van. A sok webáruház funkció miatt elsőre bonyolúltnak tűnhet a kezelő felület, de ezekre szükség van. Természetesen igyekeztünk egyszerű kezelő felületet létrehozni, így az első feltöltések után, már gyakorlottan kezelhető.

A webáruház kezelését video bemutatók is segítik. A bérlés alatt a videók folyamatosan elérhetőek. Ha elakadnál a kezelésben, vagy az üzemeltetés során egyéb segítségre lenne szükséged, minden nap el tudsz minket érni telefonon, vagy e-mailben.

Sőt javasoljuk, hogy ha valamiben nem vagy biztos, inkább keress minket, mint hogy valami rosszul legyen beállítva. Ezért is vagyunk minden nap elérhetőek.

Ügyfélszolgálat: Hétfőtől - vasárnapig 9:00-17:00 óráig

Webáruház kezelése kapcsolat

Előre egyeztetett időpontban hosszabb megbeszélésre is van lehetőség telefonon, vagy személyesen. Természetesen ez ingyenes, hiszen nekünk erősen érdekünk, hogy Neked jól menjen a webáruházad.


Érdeklődj most, vagy akár indítsd el itt:
webáruház indítása

webaruhazextra.hu logo
A webaruhazextra.hu weboldalon lévő összes tartalom felhasználása, csak a weboldal tulajdonosának írásos hozzájárulásával engedélyezett.