Webáruház bérlés logó
Webáruház bérlés indítása
Teszt webáruház indítása

Webáruház ára

 

A webáruház elkészítésére igazából nem kell időt áldoznunk, mert a webáruház szoftver készen van, harcra kész.
A webáruház szoftver megvásárlásának az ára: 250 000Ft egyszeri díj.
(licenc jogok)

 

Egyedi webáruház készítés árak

Előfordulhat, hogy rendkívül egyedi webáruházra lenne igénye, amire nem alkalmas a már elkészített webáruház.
Ez esetben el kell készíteni a speciális igények figyelembevételével. Ekkor a webáruház készítés ára jelentősen megnő. Igaz ugyan, hogy ez a speciális webáruház tartalmazza azokat a funkciókat, amikre szükség lesz, ám mégis jelentősen több az ára, hiszen el kell készíteni.

Míg egy speciális webáruház készítés árát 500 000Ft - 1 000 000Ft között van, addig egy bérelhető webáruház készítés ára, láthatóan: 250 000Ft-ból meg is van.
A bérelhető webáruház tudása nagyobb, ám az ára még is olcsóbb. Ennek egyszerű oka van: a webáruház szoftver többször is eladható. A bérelhető webáruháznak több üzleti területre, több terméktípusra is meg kell felelnie, míg a cégre szabott webáruháznál ezeket nem kell figyelembe venni és beépíteni az ehhez szükséges, sok-sok funkciót.

 

Bérelhető webáruház készítés ára

Azonban előfordulhat, hogy egy bérelhető webáruház készítés ára még is olcsóbb, mint egy termékkörre szabott webáruház készítés ára, pl. nálunk.
Ennek újfent egyszerű oka van: a bérelhető webáruházat, más-más megjelenéssel többször is el lehet adni.

Ez minkét félnek jó. A vevő olcsón juthat egy nagy tudású webáruházhoz, melynek egyedi megjelenése van. Mi pedig többször profitálunk a munkánkból.
Ráadásul a weboldal vásárlás hosszútávon olcsóbb is mint a webáruház bérlés. De csak jó hosszú távon.


Érdeklődj most, vagy akár indítsd el itt:
webáruház indítása

webaruhazextra.hu logo
A webaruhazextra.hu weboldalon lévő összes tartalom felhasználása, csak a weboldal tulajdonosának írásos hozzájárulásával engedélyezett.