" type="image/x-icon"/>

Webáruház bérlés

kiváló feltételekkel
- Nincs funkció, vagy modul korlát
- Se csomagdíjak, se rejtett költségek
- Nincs mennyiségi korlát semmiben
- Ingyenes fejlesztés folyamatosan
- Kiváló Google helyezés
- Ingyenes, akár napi konzultáció, ünnepnapokon is
- Mindez, több mással együtt, csak: 4400Ft/hó
Pár perc múlva használhatja.
Mi pedig kellemes meglepetéssel készülünk.
Neve:
E-mail címe:
  Telefonszáma:

webáruház bérlés logó

Keresőoptimalizáló program

Webáruház árak   |   Referencia   |   Kapcsolat   |   Webáruház igénylése   |   Webáruház készítés
Pár perc múlva használhatja.
Mi pedig kellemes meglepetéssel készülünk.
START:
Neve E-mail címe Telefonszáma  

Beépítettük a Google első oldalát a webáruházába!


Egy technikai újdonságnak köszönhetően (csak ebben a webáruházban érhető el) Ön ezután, keresőoptimalizálási tudás nélkül is, a Google első oldalán lehet, sőt nagyon nagy vaslószínűséggel ott is lesz.

A techniaki fejlesztés egy súgó program. A program az Ön termékének a feltötltésére - legyen az bármi - fog konkrét, értékes utasításokat adni konyhanyelven.

A SYS program megvizsgálja az Ön által feltöltött tartalmat. Ezután tájékoztatja Önt az eredményről keresőoptimalizálási szempontból. Az eredmény természetesen lehet az is, hogy a feltöltött tartalom nem teljes megfelelő a google számára. Ez esetben a SYS program javaslatot ad a megoldásra.

SYS keresőoptimalizálás

A SYS programnak az ereje abban rejlik, hogy amennyire csak lehet konkrét javaslatot ad a megoldáshoz. Önnek csak el kell végeznie a webáruházban a javasolt helyesbítéseket.


 

 

Miért van szüksége a SYS programra?

Minden webáruház keresőre van már optimalizálva, éppen ezért, csak ezzel már nem lehet jó helyre kerülni, ez már nem elég. A tartalmat kell jól keresőre optimalizálni, viszont a keresőre optimalizált tartalmat nem adják a webáruház bérlés mellé sehol sem. Keresőoptimalizált tartalom nélkül nem lesz jó helyen a keresőkben, így szinte borítékolható is a sikertelenség. Ezért, kell egy SYS program, hogy ne keljen pénzt és időt szánnia a keresőoptimalizálásra.


Mi történik, ha nincs a webáruházában egy SYS program.

Ha nem lenne a SYS program Önnek meg kellene tanulnia a keresőoptimalizálás szabályait és tapasztalatot kellene szereznie benn, hogy keresőoptimalizált tartalmat tudjon feltölteni. Illetve akár meg is bízhat egy keresőoptimalizáló céget, hogy végezze el rendszeresen a keresőoptimalizálást.

Bárhol is bérel, vagy vásárol webáruházat ez mindenhol igaz.


Még egy titok: Az Ön termékét már valószínűleg kínálják a neten és biztosan nem hasraütésre feltöltött tartalommal, tehát Önnek velük kell versenyeznie a jó helyezésért. Tényleg – mit tenne SYS program nélkül?


Honnan jött a SYS program?

A SYS program a saját fejlesztésű programunk és a mi beépített keresőoptimalizálási tapasztalatunk alapján ítéli meg az Ön webáruházát.


De milyen tapasztalatunk van nekünk?

Mi a webáruház bérlés kifejezésre szeretnénk jó helyen lenni a google keresőben. Erre a kifejezésre két külön oldalunk (webaruhazberlese.hu és webaruhazextra.hu) is az első oldal, első 4 helyezettje között van már több mint egy éve. Ide csak webáruház készítők pályáznak, tehát itt profikkal kell versenybe kelni.

Ezen kívül ügyfeleink közül talán nincs is olyan, aki valamely terméke nevére, de inkább többre ne az első oldalon szerepelne a google keresőben.


Miért nem csak a keresőoptimalizálási szabályok alapján dönt a SYS program?

Ez rendkívül egyszerű: mert nem ismerjük teljes egészében ezeket a szabályokat. Nyugalom, senki nem ismeri, ez a google féltett titka.
Vannak ugyan iránymutatások, de csak ezek betartása nem elegendő az első oldalhoz, egy erősebb kulcsszó esetén. Kell a tapasztalat!

Mivel nem tudunk konkrét szabályok alapján megítélni egy tartalmat ezért 100% garancia nincs a sikerre, sehol senkinél.
Ezért is nevezik versenynek és Ön most ebben a versenyben egy egyedül álló előnyt használhat webáruház bérlés alatt a konkurenseivel szemben; a SYS programot.

 

Ha most nincs ideje végigolvasni a
weboldalt, kérdezzen bátran:

Kapcsolat


Ön most kezdi a webáruház bérlést, és még ismeretlen a piacon?

Ezzel a webáruházzal anélkül lesz nagy látogatottságú oldala, hogy tanulási időt és pénzt kellene pumpálni Google, vagy a Facebook hirdetések bonyolításába.
Tovább >>

Ezt teszi a webáruház az új ügyfelek megszerzéséért:

Egy technikai újdonságnak köszönhetően Ön ezután, keresőoptimalizálási tudás nélkül is, a Google első oldalán lehet, sőt nagyon nagy vaslószínűséggel ott is lesz.
Tovább >>


Ezt teszi a webáruház a meglévő ügyfelek megtartásáért:

Vásárló visszahívó funkció (e-mailben):
Minden rendeléskor beállítható egy, vagy több, tetszés szerinti időben kimenő, visszahívó levél az adott vásárlónak. Ez a levél teljesen személyre szóló és figyelembe veheti az eddigi vásárlásokat is. Sőt, egyedi, névre szóló kuponkódot is küldhetünk benne.

Vásárló visszahívó funkció (SMS-ben):
Ugyan az, mint a visszahívó e-nail, csak sms-ben. Az sms előnye, hogy nem tud spamba menni, mindenképpen megnézik, elolvassák és azonnal értesülnek az ajánlatról, nem kell megvárni amíg e-mail közelbe kerülnek. Ez a névre szóló sms jelentősen hatékonyabb az e-mailnél.


Ha több ezer terméke van:

Ha a termékei egy adatbázisban vannak, akkor egy csv segítségével, egyben áthozhatja ide.

Ha a termék adatok, képek a számítógépén vannak, akkor egy táblázatkezelő programban elhelyezve, egyben feltöltheti a webáruházba.

Érdeklődjön most, vagy akár rendelje meg telefonon!

Kapcsolat
Webáruhát bérlés logó
A webaruhazextra.hu weboldalon lévő összes tartalom felhasználása, másolása, csak a weboldal tulajdonosának írásos engedélyével engedélyezett.
Elérjetőség bérlés
A webaruhazextra.hu weboldalon lévő összes tartalom felhasználása, másolása, csak a weboldal tulajdonosának írásos engedélyével engedélyezett.