Webáruház bérlés logó
Webáruház bérlés indítása
Teszt webáruház indítása

Beépítettük a Google első oldalát a webáruházába!

Egy technikai újdonságnak köszönhetően (csak ebben a webáruházban érhető el) Te ezután, keresőoptimalizálási tudás nélkül is, a Google első oldalán lehetsz, sőt nagyon nagy vaslószínűséggel ott is leszel.

A technikai fejlesztés egy súgó program. A program az általad feltöltött tartalma - legyen az bármi - fog konkrét, értékes utasításokat adni konyhanyelven.

A SYS program megvizsgálja az Te általad feltöltött tartalmat. Ezután tájékoztat az eredményről keresőoptimalizálási szempontból. Az eredmény természetesen lehet az is, hogy a feltöltött tartalom nem teljes megfelelő a google számára. Ez esetben a SYS program javaslatot ad a megoldásra.

 

Így segíti a webáruházadat a Google első oldalára a keresőoptimalizáló program

 

Bárhol is bérelsz, vagy vásárolsz webáruházat ez mindenhol igaz.

Még egy titok: A Te termékedet már valószínűleg kínálják a neten és biztosan nem hasra ütésre feltöltött tartalommal. Neked velük kell versenyezni a jó helyezésért. Profik ellen mit tennél SYS program nélkül?


Honnan jött a SYS program?

A SYS program a saját fejlesztésű programunk és a mi beépített keresőoptimalizálási tapasztalatunk alapján ítéli meg a Te webáruházadat, majd megmondja, hogy mit kell tenned.

De milyen tapasztalatunk van nekünk?

Mi a webáruház bérlés kifejezésre szeretnénk jó helyen lenni a google keresőben, ez a mi termékünk. Erre a kifejezésre két külön oldalunk (webaruhazberlese.hu és webaruhazextra.hu) is az első oldalon van és ezt a helyezést már hosszú évek óta tudjuk tartani is.. Ide csak webáruház készítők pályáznak, tehát itt profikkal kell versenybe kelni.

Ezen kívül ügyfeleink közül talán nincs is olyan, aki valamely terméke nevére, de inkább többre ne az első oldalon szerepelne a google keresőben.

A SYS programnak az ereje abban rejlik, hogy amennyire csak lehet konkrét javaslatot ad a megoldáshoz. Neked csak el kell végeznie a webáruházban a javasolt helyesbítéseket.

Miért nem csak a keresőoptimalizálási szabályok alapján dönt a SYS program?

Ez rendkívül egyszerű: mert nem ismerjük teljes egészében ezeket a szabályokat. Nyugalom, senki nem ismeri, ez a google féltett titka.
Vannak ugyan iránymutatások, de csak ezek betartása nem elegendő az első oldalhoz, egy erősebb kulcsszó esetén. Kell a tapasztalat!

Mivel nem tudunk konkrét szabályok alapján megítélni egy tartalmat ezért 100% garancia nincs a sikerre, sehol senkinél.
Ezért is nevezik versenynek és Te most ebben a versenyben egy egyedülálló előnyt használhatsz webáruház bérlés alatt a konkurenseiddel szemben; a SYS programot.


Érdeklődj most, vagy akár indítsd el itt:
webáruház indítása

webaruhazextra.hu logo
A webaruhazextra.hu weboldalon lévő összes tartalom felhasználása, másolása, csak a weboldal tulajdonosának írásos engedélyével engedélyezett!