Webáruház bérlés logó
Webáruház bérlés indítása
Teszt webáruház indítása

Termék megosztás egy másik webáruházzal


Amennyiben Ön nálunk bérel webáruházat, akkor a webáruházába feltöltött termékei - akár az összes - egy kattintás után meg tudnak jelenni a Webmulti Webplázában.

Az itt megjelenő termékek után, mi végezzük a keresőre optimalizálást, mi dolgozunk azon, hogy a megfelelő környezetben eljuttassuk a termékét a vevőkhöz. A bérlés alatt ez Önnek ingyenes


A vásárlás az Ön bérelt webáruházában történik

Ha a Webmulti Webplázában egy látogató meg szeretné vásárolni az Ön egyik termékét, akkor azt az Ön webáruházába teheti meg, az adott termék oldalán. Ezen a termék oldalon aztán automatikusan további termékeket ajánlunk a látogatónak, így a látogató elérheti az Ön teljes termékpalettáját.
Ezt a termékajánló részt Ön felülírhatja más termékekkel, illetve bővítheti is, kívánsága szerint.

Tehát az Ön munkájára, tudására, idejére a rendszernek szinte nincs is szüksége.


A termék megosztást nem kell megtanulnia

A termék megosztás gyermekien egyszerű. Csak ki kell választania, hogy a webáruházába feltöltött terméket a Webmulti Webplázában melyik kategóriában szeretné elhelyezni! Ezután már csak egy kattintás és már láthatják a látogatók a Webmulti Webplázában a termékeit.

Ez a funkció, minden nálunk bérelhető webáruházba, illetve megvásárolható webáruházba be van építve és ingyenesen használható.


Mibe kerül Önnek a termék megosztás

A Webmulti Webplázában megjelenő termékek díjazás ellenében kerülhetnek fel, azoknak a webáruházaknak, akik nem nálunk bérlik, illetve webáruház készíttetés esetén nálunk vásárolták a webáruházat.

Önnek természetesen semmibe sem fog kerülni, teljesen ingyenes.

 


Érdeklődj most, vagy akár indítsd el itt:
webáruház indítása

webaruhazextra.hu logo
A webaruhazextra.hu weboldalon lévő összes tartalom felhasználása, csak a weboldal tulajdonosának írásos hozzájárulásával engedélyezett.